Нацполіція України купила автомобілі по 2,5 мільйона кожний, постачальник невідомий, бо це звіт про оборонну закупівлю

Новини
Volkswagen Arteon

Національна поліція України 18 травня відзвітувала, що 21 квітня 2023 року замовила п’ять легкових автомобілів на 12 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші Гроші.

До 5 травня 2023 року мали поставити п’ять легкових автомобілів спеціалізованого призначення СКС-VWAR-ПС на базі повнопривідних автомобілів Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion по ціні 2,20-2,49 млн грн. Закупівлю провели без використання електронної системи. Постачальник невідомий, бо це звіт про оборонну закупівлю.

Повнопривідний автомобіль Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion із бензиновим двигуном об’ємом 2 л потужністю 280 кінських сил та автоматичною коробкою передач належить до бізнес-класу. Він має різні системи безпеки, передній і задній парктроніки, адаптивний круїз-контроль, цифрову панель приладів, навігаційну систему з кольоровим сенсорним дисплеєм, оздоблене шкірою кермо з обігрівом, сенсорним керуванням і клавішами перемикання передач, оздоблені шкірою та мікрофіброю сидіння, систему кругового огляду з камерою заднього виду, трьохзонний клімат-контроль тощо.

У салонах ціни Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion стартують від 2,03 млн грн.