Росіяни підірвали дорогу на кордоні з Україною і Білоруссю, щоб не дати можливості захопити свої території

Новини
три сестри беларусь

Російські військові підірвали дорогу у Чернігівській області на місці з’єднання кордонів України, Білорусі та РФ з метою не дати можливості захопити свої території.

Державна прикордонна служба України опублікувала відео підриву росіянами дороги.

«Росіяни підірвали дорогу у Чернігівській області на стику кордонів України, білорусі та Росії. Рубрика від «Київ за три дні» до “Підриваємо дороги, щоб нас не захопили», – йдеться в повідомленні.

«Прикро мати сусідів, які, говорячи про якусь ідентичність та рідство, тяжіють до того, щоб бути рабами і не мають із нами нічого спільного.

Назавжди закарбуйте собі в пам’яті і у вашій кулінарній книзі, що українці – свободолюбива нація. За свою незалежність ми завжди боремося. Натомість ви на це не здатні і вже багато років знаходитесь у полоні одного тирана та одного бункерного діда. Тож ваше нинішнє картопляне вариво, що за консистенцією подібне до тюремної баланди, аж ніяк не схоже на наш український борщ», – додали прикордонники.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter