На Харківщини автомобіль із сім’єю підірвався на міні: загинула жінка, поранені її чоловік та троє дітей

Новини
Залишки автомібіля, який підірвався на міні у Богодухівському районі на Харківщині, 02.06.2023. Фото: facebook.com/police.kharkov

На Харківщині у Богодухівському районі 2 червня підірвався на вибуховому пристрої автомобіль, в якому їхала сім’я з трьома дітьми. Внаслідок вибуху загинула 36-річна жінка, а її чоловік та діти отримали поранення. Вони у лікарні в тяжкому стані.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

«2 червня близько 13:50 до відділення поліції №2 Богодухівського районного управління поліції ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що на ґрунтовій дорозі поблизу села Леміщине підірвались цивільні. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що між селами Лютівка та Леміщене на польовій дорозі під час руху підірвався автомобіль «ВАЗ», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, до лікарні в тяжкому стані доставили 35-річного чоловіка, 12-річного хлопця, дівчат 12 та 15 років. 36-річна жінка від отриманих травм загинула на місці підриву.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає громадян бути обережними та не наближатися до підозрілих предметів! У разі їх виявлення негайно викликайте ДСНС або поліцію за телефонами 101, 102.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter