Окупанти обстріляли з ПТРК автомобіль на Харківщині, загинули чотири людини

Новини
Знищений російською ракетою автомобіль біля с.Гур'їв Козачок на Харківщині, 17.06.2023. Фото: t.me/synegubov

Російські окупанти 17 червня обстріляли з протитанкового ракетного комплексу авто біля села Гур’їв Козачок Богодухівського району на Харківщині. За попередніми даними загинули чотири людини.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

«Окупанти обстріляли с. Гур‘їв Козачок, що в Богодухівському районі. Протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку вищевказаного населеного пункту. За попередніми даними, в автомобілі знаходилися 4 людини, які загинули на місці. Деталі встановлюються», – написав Синєгубов.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter