Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по Краматорську зросла до 12 людей

Новини
Фото: t.me/dsns_telegram

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару військ РФ по Краматорську збільшилася до 12 осіб, всі вони ідентифіковані. Пошуково-рятувальні роботи на місці трагедії завершено.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у Telegram.

«Близько 4:00 рятувальники деблокували ще одне тіло. Тож кількість загиблих наразі зросла до 12 осіб. Усі ідентифіковані», – написав Клименко.

Він зазначив, що травмовано внаслідок двох обстрілів 65 осіб.

«Станом на 7.20 пошуково-рятувальні роботи завершено», – додав Клименко.

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, із 12 загиблих – три дитини, постраждало 60 осіб (зокрема дитина) і врятовано 11 осіб.

Як повідомлялось, увечері 27 червня 2023 року російські загарбники вдарили ракетами «Іскандер» по кафе у Краматорську Донецької області.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter