Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по будинку у Львові зросла до десяти

Новини
Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Кількість загиблих внаслідок удару російської ракети по житловому будинку у Львові зросла до десяти. Поранені 42 людини, з них троє дітей. У місті оголошена дводенна жалоба.

Про кількість жертв повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Telegram.

«Щойно знайшли 10 тіло. Жінка. Зараз надзвичайники вивільняють загиблу від завалів», – написав Садовий.

Він додав, що на цьому рятувально-пошукову операцію буде завершено.

У Львові оголошена дводенна жалоба в пам’ять про загиблих внаслідок ракетної атаки на місто.

За годину до цього МВС України повідомило у Telegram, що кількість загиблих зросла до дев’ятьох.

«Кількість загиблих внаслідок російського ракетного обстрілу зросла до 9 осіб, 42 особи отримали поранення (з них три дитини)», – йшлося у повідомленні.

Як повідомлялось, вночі 6 липня російські війська завдали ракетного удару по Львову, поціливши по об’єкту критичної інфраструктури і житловому чотириповерхового житлового будинку у якому сталося руйнування 3-го та 4-го поверхів у двох під’їздах.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter