В окупованому Луганську ВСУ влаштували «бавовну» на складах боєприпасів загарбників

Новини
«Бавовна» на складах боєприпасів окупантів у Луганську. 16.07.2023. Фото: t.me/novostidnua

Збройні Сили України 16 липня влаштували «бавовну» в окупованому Луганську. Під удар потрапили склади боєприпасів, які російські загарбники розташували на шахті «Мащинський блок» у селищі Ювілейне.

Про це повідомляє сайт «Новини Донбасу» з посиланням на інформацію місцевих пабліків.

Як зазначається, у неділю, 16 липня, було обстріляно тимчасово окупований Луганськ.

«За словами місцевих жителів, у місті пролунала серія вибухів. На відео, опублікованих у Telegram, чути звуки вибухів та видно стовп диму», – йдеться у повідомленні.

В пабліках повідомляють, що під удар потрапило селище Ювілейне, у ньому знаходиться шахта «Мащинський блок», де розташовувався склад боєкомплекту окупантів.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter