У Бердянську російські військові увірвалися до автовокзалу і перекрили дороги в радіусі кварталу

Новини

У Бердянську російські військові та окупаційна «поліція» заблокували роботу автостанції і перекрили дороги в радіусі кварталу. 

Про це повідомляє запорізький кореспондент Центру журналістських розслідувань Сергій Старушко. 

Близько 14:00 російські окупанти увірвалися до автовокзалу “Бердянськ”, вигнали всіх людей з приміщення і з території, скасували всі рейси, а також перекрили периметр і одну з магістральних вулиць тимчасово окупованого міста –  Західний проспект, який пролягає від порту до Нагірної частини.

Військові і поліцейські-зрадники повідомили бердянцям, що автовокзал начебто «заміновано».  Пізніше на місце прибули рятувальники та швидка допомога.

Територія автовокзалу(відмічено білим кольором) і Західний проспект (жовтим кольором) у Бердянську, липень 2019 р., джерело фото Google

Проте місцеві жителі версії російських військових не довіряють, про що пишуть у чатах. Мовчать і рупори пропаганди – численні Telegram-канали окупаційної влади Бердянська.

За анонімними повідомленнями від мешканців, на курортному районі Слобідка помічені близько 10 порожніх автобусів «Богдан» під озброєною охороною.  

  • Як повідомляв ЦЖР, 11 липня у цьому місті сталася “бавовна”, в результаті якої було знищено вище керівництво 58-ї армії РФ.