Опубліковані фото наслідків російської атаки по Одещині

Новини
Фото: Facebook Оперативне командування "Південь"

З’явились фото наслідків ракетного удару та атаки ударних дронів Shahed по об’єктам інфраструктури в Одеській області, які здійснили російські війська вночі 19 липня.

Фото опубліковані Оперативник командуванням «Південь» ЗС України.

На них видно великі вирви від вибухів ракет, пожежі та понівечену інфраструктуру терміналів в Одеському порту.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області, пожежники ліквідували пожежі площею понад 3000 кв.м., які сталися у складських приміщеннях на різних локаціях.

Як повідомлялось, під час нічного удару19 липня на Одещині російські війська ракетами та дронами Shahed атакували зерновий і олійний термінали у порту, промисловий об’єкт в Одеському районі. Внаслідок влучань та падіння уламків поранені щонайменше 10 людей.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter