Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Наєв попередив про можливі ракетні удари росіян на День Незалежності

Новини
ракета РФ

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв зазначив, що від російських загарбників можна чекати ракетних або авіаційних ударів під час Дня Незалежності України.

Про це йдеться у відео командування Об’єднаних сил.

«Що можна очікувати від ворога, який веде війну проти України? Звісно, нахабних дій. Ми маємо розуміти, що захист власного життя та здоров’я є обов’язком кожного громадянина. Щоб у майбутньому, коли ми святкуватимемо перемогу, усі були живими та здоровими», — наголосив Наєв.

Він зауважив, що кожному громадянину в разі сигналу тривоги треба терміново йти в укриття.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter