Через обстріл російських військ тимчасово обмежено рух потягів між Миколаєвом та Херсоном

Новини
Фото: Укрінформ

«Укрзалізниця» тимчасово обмежила рух потягів між Миколаєвом та Херсоном через обстріл інфраструктури російськими загарбниками.

«Пасажирів поїзда №218 до Херсона буде доставлено шатловими автобусами, організованими у співпраці з Миколаївською військовою адміністрацією», – зазначили у компанії.

В УЗ додали, що такий же трансфер очікує на пасажирів на дільниці Херсон-Миколаїв.

«Роботи по відновленню руху тривають», – уточнили у пресслужбі.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter