Російська ракета влучила в інфраструктурний об’єкт у Миколаєві

Новини
николаев

Російська ракета влучила в інфраструктурний об’єкт у Миколаєві увечері 25 вересня, у результаті виникла пожежа, вночі 26 вересня уламки збитого безпілотника впали на території агропідприємства в області.

«Увечері 25 вересня ворог завдав ракетного удару по Миколаєву. На околиці міста поцілив в об’єкт інфраструктури, в результаті чого зайнялась суха трава та чагарники. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на площі 5 га», – повідомляє ДСНС.

Вночі 26 вересня російські загарбники продовжили атакувати Миколаївщину.

Внаслідок падіння уламків збитого безпілотника сталось займання на території агропідприємства на території Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. Рятувальники загасили пожежу на площі 700 кв.м.

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих в результаті обстрілів немає.

У ніч на 26 вересня над Україною було знищено 26 із 38-ми ударних дронів, у Подунав’ї було влучання, пошкоджено прикордонну інфраструктуру, горів автотранспорт.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter