Окупанти атакували з БПЛА житловий квартал Херсона, вогнеборці врятували з вогняної пастки чотирьох людей

Новини
Фото: facebook.com/DSNSKHERSON

Російські окупанти 1 жовтня атакували з БПЛА житловий квартал Херсона. В одному з будинків виникла пожежа, внаслідок чого у вогняній пастці опинилась матір з трьома дітьми. Їх врятували вогнеборці, які вчасно прибули на допомогу.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

«Російська армія з безпілотника атакувала житловий квартал Херсона. Внаслідок ворожого удару виникла пожежа. У вогняній пастці опинилися четверо людей. Це мати і троє дітей, 3 та 5 років, а також 4-місячне немовля», – написав Прокудін.

Він зазначив, що на допомогу прийшли вогнеборці, які врятували херсонців.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter