Помер один із поліцейських, поранений під час обстрілу Херсона

Новини
Броньований автомобіль патрульних поліцейських, які потрапили під обстріл у Херсоні, 02.10.2023. Фото: facebook.com/pho.gov.ua

У лікарні помер патрульний поліцейський, який був поранений внаслідок обстрілу Херсона 2 жовтня.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

«Лікарі боролися за життя, але, на жаль, один із патрульних поліцейських помер на операційному столі», – написав Білошицький.

Він також опублікував фото службового броньованого автомобіля патрульних, які потрапили під обстріл у Херсоні.

Як повідомлялось, 2 жовтня 2023 року російські окупанти обстріляли Херсон з артилерії, внаслідок чого поранення отримали четверо людей, двоє з яких співробітники патрульної поліції.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter