ЗМІ показали життя в Донецьку після трирічної окупації

Донбас

Журналісти програми “Секретні матеріали” таємно приїхали в Донецьк і зняли репортаж про те, чим зараз живе українське місто після трирічної окупації бойовиками.

В окупованому Донецьку їздять автомобілі без номерів. Як стверджують таксисти, всі вони “відтиснуті” бойовиками.

У ватажка “ДНР” Олександра Захарченко є броньовані машини і збройні найманці-охоронці. Українські журналісти показали відео кортежу ватажка терористів.

У донецьких магазинах продаються українські продукти, але їх ніхто не купує, бо у місцевих жителів немає грошей. Ціни на російську продукцію нижче, розповідають донеччани.

Журналісти відзначають, що у самого Захарченко хакери виявили мільйони, які він зберігає в так званому “Центробанку”, а на його дружину оформлена колишня мережу українських супермаркетів “АТБ”, які тепер називаються “Республіканськими”. Сім’я ватажка “ДНР” також відкрила кілька магазинів “Семерочка”, пише Zn.ua.

“ДНР” так і не скасувала комендантську годину, після його початку в Донецьку можна почути звуки артилерії. Бойовики продовжують обстрілювати порушуючи домовленості позиції сил АТО з житлових кварталів міста.