У зоні АТО помер старший офіцер командування ВМС ЗСУ, який не змінив присязі під час анексії Криму

Донбас

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України помер старший офіцер командування Військово-морських сил Збройних сил України підполковник Дмитро Щепцов, який не змінив присязі під час анексії Криму Росією в 2014 році.

Чоловік пішов з життя в районі виконання бойових завдань на території Донецької області, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на прес-службу ВМС ЗС України.

«У районі виконання бойових завдань на території Донецької області щодо захисту незалежності і територіальної цілісності України пішов з життя наш бойовий побратим, старший офіцер командування Військово-морських сил Збройних сил України підполковник Щепцов Дмитро Володимирович», – йдеться в повідомленні ВМС.

«Справжній патріот України Дмитро Володимирович на своєму прикладі ще на початку 2014 року під час подій в Криму показав, що таке вірність і відданість своїй Батьківщині. Він не боявся життєвих перешкод, завжди впевнено їм протистояв і наполегливо йшов вперед. Сильний духом і мужній професіонал своєї справи – таким флотський офіцер назавжди залишиться в пам’яті військових моряків», – наголошується в повідомленні.