Глава Донецької ВЦА Жебрівський подав у відставку

Донбас

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський подав у відставку. За словами чиновника, відповідне прохання він висловив під час зустрічі з президентом України Петром Порошенко в суботу, 9 червня.

Тепер питання відставки Жебрівського повинен розглянути Кабінет міністрів України, передає Центр журналістських розслідувань.

«У суботу зустрівся з президентом України Петром Порошенко і попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і в середу його повинен розглянути Кабмін. Дякую всій моїй команді за роботу, спасибі жителям Донбасу за підтримку і розуміння. Ми разом з вами всьому світу довели: Донбас – це Україна!», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Жебрівський не вказав причини відставки, але розповів про свої досягнення на посту глави Донецької ВГА, і висловив упевненість в тому, що його наступник продовжить роботу з розвитку регіону.

Нагадаємо, наказом президента Павло Жебрівський був призначений на посаду голови Донецької ВГА 11 червня 2015 року. На цій посаді він змінив Олександра Кіхтенко.