На Донеччині окупанти обстріляли Часів Яр та Селидове: загинула людина, троє поранених

Донбас
Фото: facebook.com/vadym.filashkin

На Донеччині російські окупанти 8 квітня обстріляли з артилерії міста Часів Яр та Селидове, внаслідок чого одна людина загинула і ще троє зазнали поранень.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Facebook.

«Щонайменше 1 людина загинула і 3 поранені внаслідок сьогоднішніх обстрілів Донеччини», – написав Філашкін.

За його словами, у місті Часів Яр під час артилерійського обстрілу загинула 77-річна жінка та пошкоджено шість приватних будинків.

«Під вогнем опинилося Селидове – там ворог поцілив у 9-поверхівку, наразі відомо про трьох поранених», – додав начальник ОВА.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter