У результаті спецоперації у західному Криму уражені два російські швидкісні десантні катери – ГУР

Крим
Патрульно-десантний катер проєкту 03160 «Раптор» Чорноморського флоту рф Фото: twitter.com/mod_russia

У результаті спецоперації української військової розвідки вранці 10 листопада у селищі Чорноморське на західному узбережжі окупованого Криму уражені два російських швидкісних десантних катери.

Про це повідомляє телеканал Суспільне з посиланням на джерела в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

«У селищі Чорноморське в окупованому Криму уражено два російських швидкісних десантних катери», – йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал «Кримський вітер» повідомляє, що у Чорноморському рятувальники розбирають завали казарми, по якій було 4-5 прильотів о 05:30.

«В Чорноморському рятувальники розбирають завали казарми, по якій був приліт… І водолази розпочали роботу в морі. Схоже, катери теж потрапили під удар», – йдеться у публікації.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter