До окупованого Джанкоя Криму прибули «вагнерівці» – партизани «АТЕШ»

Крим
Бойовики ПВК «Вагнер» в окупованому Джанкої. Фото: АТЕШ

До міста Джанкой в тимчасово окупованому Криму прибуло багато російських військових, серед них помічено маркування ПВК «Вагнер».

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ» (рух українців та кримських татар, – ред.) у Telegram.

«Агенти нашого руху повідомляють, що в Джанкой прибуло багато нових російських військових. Серед новоприбулих помічені маркування сумновідомої ПВК «Вагнер», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що партизани помітили військових із підрозділу бойових медиків «Друїд», 80-ї окремої арктичної бригади ЗС РФ, військові автомобілі з Архангельської області та представників Республіки Комі.

«Джанкой став справжнім логістичним центром окупантів та плацдармом (наступу – ред.) на вільні українські території», – вказує «АТЕШ».

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter