Міноборони РФ заявило про атаку БПЛА на Крим, у Феодосії зафіксовані потужні вибухи

Крим

Міноборони Росії заявило про атаку безпілотників на окупований Крим в ніч на 3 березня. Стверджується про збиття 38 БПЛА. Водночас мешканці півострова зафіксували потужні вибухи у Феодосії.

За інформацією російського військового відомства, вночі 3 березня відбулася атака 38 українських БПЛА літакового типу по об’єктах на території окупованого Криму.

«Черговими засобами ППО усі українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Республіки Крим», – заявили у Міноборони РФ.

Водночас кримські та українські телеграм-канали повідомили, що кримчани зафіксували потужні вибухи у Феодосії.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика.

Генштаб ЗСУ ніякої офіційної інформації про атаку на окупований Крим не надавав.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter