Повісток у застосунку «Дія» не буде ніколи – Федоров

Влада
Михайло Федоров, віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації. Фото: facebook.com/mintsyfra

Віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що функції вручення повісток через мобільний застосунок «Дія» ніколи не буде.

Про це Федоров написав 24 грудня у Telegram.

«Наступного року буде 1 млн дронів. Повісток у Дії не буде ніколи. І тільки так», – вказав міністр.

Як повідомлялось, 23 грудня 2023 року міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що Міноборони розглядає можливість сповіщати чоловіків, зокрема й за кордоном, про необхідність з’явитись у Територіальний центр комплектації та соціальної підтримки через електронне сповіщення.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter