Після розслідування журналістів Слідство.Інфо про статки генерала Вітюка голова СБУ відсторонив його і послав на передову

Влада

Голова Служби безпеки України Василь Малюк відсторонив керівника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Іллю Вітюка від виконання посадових обов’язків на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами Слідство-Інфо про статки генерала.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на пресслужбу СБУ.

“На час проведення перевірки обставин, оприлюднених журналістами “Слідство-Інфо”, голова Служби Василь Малюк відсторонив керівника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки (ДКІБ) Вітюка від виконання посадових обов’язків”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі уточнили, що за рішенням голови СБУ Вітюк на час проведення перевірок проходитиме службу в бойовому підрозділі ДКІБ, який виконує оборонні завдання і знищує ворога та його техніку безпосередньо на фронті спільно з ЦСО “А”.

“Наразі він відряджений до цього підрозділу і сьогодні виїхав у район виконання бойових завдань”, – повідомили у пресслужбі.