Офіс президента пообіцяв, що відеоуроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть доступні в Криму і на Донбасі

Життя

Відеоуроки проекту «Всеукраїнська школа онлайн» будуть доступні для школярів в окупованому Криму і Севастополі, а також на Донбасі в ефірі телеканалу «Дім».

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента України.

«Жителі окупованого півострова, які мають доступ до телебачення через супутникове обладнання, також зможуть дивитися відеоуроки в ефірі UA: Перший і інших каналів – партнерів проекту, які входять в їх супутниковий пакет. Крім того, діти з тимчасово окупованих територій зможуть переглядати записи уроків на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України в Facebook і YouTube», – сказано в повідомленні.

Телеканал для тимчасово окупованих територій «Дім» розпочав мовлення з 1 березня.

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що проект «Всеукраїнська школа онлайн», за допомогою якого школярі зможуть навчатися під час карантину через коронавируса, запустять з 6 квітня. Для кожного класу уроки транслюватимуть на різних телеканалах.
  • 29 марта президент Владимир Зеленский анонсировал масштабный проект для дистанционного обучения школьников «Всеукраинская школа онлайн». По сбалансированной программе Министерства образования и науки преподаются 11 предметов.