Російський опозиціонер Навальний потрапив до реанімації з отруєнням: він у комі

Життя

Засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального госпіталізували в несвідомому стані з підозрою на отруєння, він знаходиться в реанімації.

Про це повідомила прес-секретар політика Кіра Ярмиш.

«Олексій як і раніше без свідомості, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Він в комі у важкому стані. У лікарню на нашу вимогу викликали поліцію », – повідомила вона.

За словами Ярмиш, Навальному стало погано в літаку, коли він летів з Томська в Москву. Літак екстрено сів у Омську, Олексія Навального на швидкої відвезли в лікарню швидкої допомоги №1. Там РІА Новини сказали, що Навальний знаходиться у важкому, але стабільному стані.

Пізніше прес-секретар додала, що Навального, ймовірно, отруїли чимось, підмішаним в чай. «Це було єдине, що він пив з ранку. Лікарі кажуть, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину. Зараз Олексій без свідомості», – повідомила вона.

  • Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що оголошені ЦВК результати голосування за поправки до Конституції – «фальшивка і величезна брехня» і «не мають нічого спільного з думкою громадян Росії».