Медіамарафон «10 років російської агресії в Україні. Шлях до справедливості». Трансляція

Життя
Фото: president.gov.ua

У Києві проходить медіамарафон «10 років російської агресії в Україні. Шлях до справедливості», темою якого стали події, які почалися з Революції Гідності, продовжилися окупацією Криму, потім – частини Донбасу, і зрештою – повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

Організатором медіамарафону виступила Коаліція правозахисних організацій «Україна. П’ята ранку», які збирають і документують воєнні злочини та злочини проти людяності.

Медіамарафон «10 років російської агресії в Україні. Шлях до справедливості» – це чотири тематичні дискусійні панелі: «Майдан», «Крим», «Схід» та «Повномасштабне вторгнення» за участю представників влади, правозахисників та потерпілих.

Обговорення охопить період останніх десяти років, коли Україна проходить через безпрецендентні випробування, включно з найтяжчими міжнародними злочинами, скоєними на її території.

Трансляція панелей відбуватиметься 20 лютого з 10.00 до 18.00 на майданчиках інформаційного агентства «Укрінформ», а також організацій – членів коаліції «Україна. П’ята ранку».

Переглядати дискусії онлайн ви можете за такими посиланнями:

«Майдан» – початок о 10:00

«Крим» — початок о 12:00

«Схід» — початок о 14:00

«Повномасштабне вторгнення» — початок о 16:00