Рефат Чубаров: «Путін знову їде до Криму – злочинця завжди тягне на місце злочину»

Думки
Рефат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу

18 березня Путін планує приїхати до Криму.

Загальновідомо, що злочинця завжди тягне на місце скоєння ним злочину. Путін підтверджує цю аксіому із завидною завзятістю, знову і знову відвідуючи Крим, злочинно захоплений ним у лютому – березні 2014 року.

Міжнародний злочинець, злодій і бандит Путін завтра буде ходити по моїй рідній землі, на яку я не можу вже ступити ось уже 1716-й день.

Путін метається як кат, який усвідомлює неминучість людської кари за скоєні ним злочини.

Завтра, коли Путін, перебуваючи в Криму, буде шукати заспокоєння в середовищі своїх подільників по злочину і зображати «торжество з нагоди возз’єднання», в сотнях тисячах кримських сім’ях його ім’я буде подано прокляттю.

П’ять років нестерпно триваючої російської окупації Криму, десятки викрадених і вбитих кримських татар, сотні незаконно позбавлених волі кримських татар і українців, цілеспрямоване знищення історичних пам’яток, витіснення корінного народу півострова – кримських татар і етнічних українців за межі Криму, мілітаризація півострова, що супроводжується руйнуванням унікальних природних об’єктів і екологічним забрудненням території Криму, лише мала дещиця того, що, безумовно, призведе Путіна на лаву підсудних Міжнародного трибуналу.

Звичайно, якщо він не встигне вчинити з собою так, як це зробив Гітлер, міжнародний злочинець та головний параноїк ХХ століття.

Джерело: Facebook Рефат Чубаров