Наша постійна рубрика «На словах ты Лев Толстой…»

Думки
Сергій Мокрушин, журналіст

В 2017 році прислужник окупантів Дмитро Полонський («міністр правди» окупаційного уряду) заявляв, що в Криму активно розвивається мобільний зв’язок 4 покоління:

«Мы все вышли из украинской отрасли и, если сейчас сравнивать Крым и страну, в которой мы когда-то вынуждено находились, то, конечно же, по уровню развития сетей связи, по качеству связи, скорости передачи данных мы уже намного обогнали не только эту нашу бывшую страну, но и многие другие регионы Российской Федерации», – брехав він в інтерв’ю «Кримській газеті».

Ну, давайте подивимось, як розвинувся 4G і LTE сигнал у великих містах Криму у 2020 році.

Порівняємо, як окуповане гетто «обганяє» економіку вільної країни. Я наводжу дані по покриттю 4G від оператора «WIN-mobile» за сайтом Ростелекому. У випадку з оператором «Волна» ситуація нічим не відрізняється, а «Кримтелеком», схоже, послуг 4G-зв’язку не надає взагалі. Перевірити можете самотужки тут: http://xn--80aeakmgi9azaci1dvg.xn--p1ai/ufo/ (прим. – на деяких скрінах з сайту Ростелекому видно, що дані по кількох містах дещо застарілі, від 2018 та 2019 років, але то вже – проблеми окупантів і їх зацікавленості у тому, що відбувається в Криму).

Останні скріни – рівень покриття сигналом 4G материкової України в цілому, і поряд з адмінкордоном – зокрема. Ресурс – mobua.net

Нагадаю, що «кримські» мобільні оператори було створено на обладнанні, вкраденому в законних власників – українських операторів зв’язку. Як вони примудрилися з «подарованою» готовою інфраструктурою так все про**бати – тема окрема.

Джерело: Facebook Сергей Мокрушин