Сергій Фурса: Путін зізнався, навіщо розпочав війну, навіщо йому геноцид українців

Думки
Сергій Фурса Фото: latifundist.com

Маски скинуті остаточно. Денацифікація, демілітаризація… Усе відставити. Путін зізнався, що прийшов захопити Україну для збереження та розширення імперії, пише у Facebook Сергій Фурса, спеціаліст відділу продажу боргових цінних паперів інвестиційної компанії Dragon Capital.

От чесно, прямим текстом так і сказав.

Ми це і так знали, але дивно, що Путін тепер це просто бере і особисто визнає. Мабуть, немає причин уже ховатись.

Путін заявив, що Петро перший розширював території Російської імперії, і він, Вова перший, теж повинен це робити. Що мовляв Петро Перший забирав у рідну гавань споконвіку слов’янські землі і Путін забирає.

Загалом, важко уявити, скільки язиків, що лизали дупу Путіна, повторили за останні роки це порівняння, Путіна і Петра Першого. Переконали внаслідок цього бункерного діда. На нашу голову. Зализали.

Дуже, дуже хоче Путін увійти в історію. Потрапити на сторінки підручника з історії.

І ще до початку війни говорили, що це єдине, що може раціоналізувати його напад на Україну.

Так і сталося.

Ну що ж, увійти в історію Путіну не вдасться, а вляпатися – дуже навіть.

Трохи переплутав Путін сторіччя. Кілька сотень років раніше може бути така логіка і спрацювала б. А зараз не дуже. Хоч і каже Путін, що за 350 років нічого не змінилося.

І був Петро перший, що став першим імператором і створив імперію, прорубавши «вікно в Європу» і модернізував відсталу азіатську державу дикими азіатськими методами. І буде Вова, перший і останній, що цю імперію поховав, що закрив вікно в Європу і поставив Імперію на шлях деградації (імпорту заміщення). Туди їй дорога. Російська імперія – імперія минулого, зомбі, що атакує сучасний світ. Імперія, що бореться з сьогоденням і майбутнім, ховається в шкаралупу минулого, де все було простіше, зелена трава, дерева великі.