Питання національної безпеки. Ефір 27 лютого 2018 року. Частина 1

У першій частині випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань) від 27 лютого 2018 року:

Деокупація Криму: програма дій на 2018 рік. Як її бачить громадськість Криму. Відміна закону про фейкову ВЕЗ «Крим». Внесення змін до Конституції України щодо статусу Криму.

Яким чином ми можемо врятувати Ханський палац в Бахчисараї, який руйнується так званою «реставрацією», яку проводять під орудою окупаційної «влади» Криму.

Гість студії – Арсен ЖУМАДІЛОВ, громадський діяч, радник голови Меджлісу кримськотатарського народу

Включення з Сімферополю – колишній голова комітету АРК у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян, громадський діяч, дослідник Едем ДУДАКОВ, який провів повноцінне розслідування фактів того, як у Криму руйнується одна з найцінніших пам’яток історії кримськотарського народу.

На межі. Спецпроект Центру журналістських розслідувань та Інформаційного прес-центру із сприяння розвитку локальним ЗМІ на межі з окупованим Кримом розпочав новий етап – тренінгову програму. Сюжет наших кореспондентів з Генічеська Херсонської області.