Питання національної безпеки. Ефір 27 березня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 27 березня 2018 року:

Фонд «Майдан закордонних справ» за підтримки Фонду Конрада Аденауера провів конференцію «Перспективи державної політики деокупації Криму». Програма конференції – надзвичайно інформаційно насичена, оскільки спікерами були авторитетні у своїй галузі експерти. Про проблеми, які обговорювались на конференції, та пропозиції із вирішення  – у репортажі кореспондентів Центру журналістських розслідувань.

Українські прикордонники затримали в Азовському морі рибальське судно «Норд», яке вийшло із порту окупованої Керч і займалось виловом риби в українській економічній зоні. Причина – порушення режиму закритого для судноплавства порту. А чи можна вийти із окупованого Криму морем законно? Пояснить Єгор РЕБРОВзаступник начальника управління прокуратури Автономної Республіки Крим.

«Гроші на дорозі». Розслідування зловживань на підрядах з дорожнього ремонту і будівництва на трасах міжнародного значення Херсонщини, які ведуть і до Криму – в сюжеті херсонських кореспондентів ЦЖР.

Конкурс «Ми діти твої, Україно» імені Данила Кононенка. У літературному конкурсі рекордна кількість учасників з усієї України – більше 200. Подробиці від редактора інтернет-видання «Кримська світлиця» Віктор КАЧУЛА (включення із Сімферополя).