Питання національної безпеки. Ефір 12 червня 2018 року

Фото investigator.org.ua

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 12 червня 2018 року:

Центр журналістських розслідувань та ГО «Інформаційний прес-центр» починають підсумовувати здобутки проекту, реалізація якого разом з  та з колегами із локальних ЗМІ півдня Херсонської області  тривала майже рік. 

Метою проекту було створення медіа-карти шести районів Херсонщини, визначення потреб журналістів і редакцій і проведення тренінгів, аби вони могли  повніше і достовірніше інформувати свої аудиторії про суспільно значимі події і факти, особливо ті, які від них приховують або замовчують можновладці. Щоб покращити інформування своїх читачів, а тим більше – провести розслідування, журналісту треба вміти працювати із  багатьма джерелами інформації. Саме ці навички журналісти отримували на тренінгах та закріпляли на практиці.

Що дивляться, читають і слухають мешканці шести районів Херсонщини, які межують із Кримом, та які теми обрали херсонські журналісти, що вперше проводили журналістське розслідування – дивіться у сюжетах програми.