Питання національної безпеки. Ефір 31 липня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 31 липня 2018 року:

«Царська дорога» у курортному селі Стрілковому на Херсонщині. Продовження розслідування кореспондентів Центру журналістських розслідувань з циклу «Володарі пляжів Арабатки» щодо дорогої і нахабної авантюри херсонських чиновників про будівництво дороги, яка проходить повз земельні ділянки, отримані посадовцями у водоохоронній і пляжній зоні на Азовському морі.

Компанія «Полтавабудцентр», що виграла тендер на будівництво цієї дороги на Арабатській стрілці, має скандальну історію і партнерів. Про них багато писало інтерент-видання «Наші гроші», і його редактор Юрій НІКОЛОВ розповідає про цю компанію і про схеми, які використовуються для будівельних робіт на наших дорогах.

«Парки Жебрівського періоду». Чергове розслідування Олександра Курбатова і Центру журналістських розслідувань про розпил бюджетних коштів на відбудові інфраструктури Донеччини. Цього разу – як на псевдоозелененні парків області нагрілись фірми колишніх «регіоналів».