Питання національної безпеки. Ефір 23 жовтня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 23 жовтня 2018 року:

Керченська трагедія 17 жовтня: питання без відповідей, суперечливі дані і дозована інформація, яку російські силовики зливають у ЗМІ. Вибухи і масовий розстріл студентів та викладачів Керченського політехнічного інституту – 21 загиблий, 73 постраждалих, понад 40 з яких і досі у лікарнях. Ймовірний стрілок – 18 річний студент Владислав Росляков. Трагедія страшна ще й за жахом, у якому тепер живуть не лише у цьому окупованому місті. І – за мовчанням, яке огорнуло усіх, хто має стосунок до надзвичайної події. В Україні її розслідують як теракт, у Росії – як убивство. Чому?

В окупованому Криму відновив роботу завод «Кримський титан» олігарха Дмитра Фірташ і мешканці Армянська знову звертаються до лікарів через погіршення здоров’я. Хто зупинить злочин, що триває?

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) передало на реалізацію державному підприємству «СЕТАМ» OpenMarket керченське судно «Норд», затримане українським прикордонниками 25 березня в Азовському морі за порушення порядку в’їзду-виїзду з окупованої території. Яка доля його екіпажу і кримінального провадження, яке розслідують в Україні.

Гість в студії – Євген КОЖУХАР, начальник відділу прокуратури Автономної Республіки Крим.