Питання національної безпеки. Ефір від 10 вересня 2019 року. Частина 2

У другій частині випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 10 вересня 2019 року:

В Україну в рамках обміну з Росією повернулись 35 українських політичних в’язнів та військовополонених моряків ВМСУ. Президент Володимир Зеленський запевняє, що докладає зусиль, аби і решта бранців Кремля були звільнені. Їх, підтверджених Росією – 113, з них 86 – політв’язні, кримські татари, кримські мусульмани в окупованому Криму. Але насправді їх набагато більше – це увесь нині окупований український Крим, це частина окупованого українського Донбасу. Без їх звільнення війна не закінчиться.

Як перезавантажити державну політику деокупації Криму і чи вірними є перші кроки нової влади – говоримо у студії із Ахтемом ЧИЙГОЗОМ, народним депутатом від партії «Європейська солідарність» та заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу, який у новій Верховній Раді увійшов до складу Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.