Інтерв’ю президента України Володимира Зеленського журналістам із Криму

ВНБ

«Питання національної безпеки» з Валентиною Самар (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська), спеціальний випуск від 24 серпня 2021 року.

9 серпня президент України Володимир Зеленський, після військово-морських навчань на острові Зміїний, в легенді яких – деокупація захопленого диверсантами противника острова, відповів на питання журналісток з Криму Анни Андрієвської (Крим.Реалії), Севгілі Мусаєвої (Українська правда), Анастасії Рінгіс, Валентини Самар (Центр журналістських розслідувань), Мілени Амеді (ДОМ).

Це перше, відліковуючи з 2014 року, інтерв’ю президента України кримським журналістам. Воно стало можливим завдяки проєкту «Як ми будемо повертати Крим» Лабораторії журналістики суспільного інтересу та видання Новое Время, який об’єднав кримських журналістів різних медіа, правозахисників та громадських діячів у «Кримську редакцію» для пошуку інструментів та рішень деокупації півострова.

Повне інтерв’ю президента України Володимира Зеленського читайте у матеріалі: «Як повернути Крим. Інтерв’ю президента України Володимира Зеленського журналістам із Криму».