Рафіс Кашапов: казанські татари проти Москви || Сергій Данилов, Дементій Білий: нелегітимний Путін

Колаж: investigator.org.ua

«Питання національної безпеки» з Валентиною Самар (проект Центру журналістських розслідувань), випуск від 18 березня 2024 року.

У цьому випуску говоримо про черговий і триваючий міжнародний злочин, вчинений Росією на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, АР Крим та м.Севастополя. Про вибори Володимира Путіна. І про провал сумирного протесту російської ліберальної опозиції, яка закликала ні, не до бойкоту виборів – а навпаки, до участі у них.

Ще до офіційного оголошення результатів псевдовиборів Путіна почали вітати такі ж диктатори з країн сателітів Росії. А як поведе себе демократичний світ? Чи стане світовим лідерам політичної волі не визнавати ці вибори демократичними в цілому, а Путіна – легітимним президентом? І що чекає на Росію і окуповані нею території України у наступну каденцію Владіміра кривавого?

Про це сьогодні будемо говорити із Рафісом Кашаповим, прем’єр-міністром Уряду Незалежного Татарстану в екзилі, Сергієм Даниловим, аналітиком і керівником Центру Близькосхідних досліджень та Дементієм Білим, керівником Херсонської організації Комітету виборців України.