РФ вночі атакувала Україну чотирма ударними дронами: всі знищила ППО

Війна
Мобільна вогнева группа ППО веде вогонь по ударним дронам РФ. Фото: facebook.com/NGUmainpage

Російські війська в ніч на 27 січня атакували Україну чотирма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з південно-східного напрямку. Їх всі знищила протиповітряна оборона.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«У ніч на 27 січня 2024 року ворог атакував чотирма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ.). Усі чотири знищені на Кіровоградщині», – йдеться у повідомленні.

Також, додали у Командуванні ПС ЗСУ, окупанти ударили ракетою «Іскандер-М» по Донеччині з Ростовської області РФ. Попередньо без постраждалих.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter