У Харкові кількість постраждалих від нічної атаки сягнула 57, встановити тіло загиблого немовля неможливо – Нацполіція

Війна
харьков

У Харкові кількість постраждалих унаслідок нічної атаки дронів сягнула 57.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

«Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки вже досягла 57. Ці люди – жителі вулиці Котельної, яких учора ввечері Росія залишила без нічого: без домівки, без документів, без грошей, без особистих речей», – написав Терехов.

За його словами, від ранку у місцевій школі працює штаб збору та видачі гуманітарної допомоги потерпілим. Зокрема, є потреба є у будівельних матеріалах, в одязі та засобах особистої гігієни.

Раніше Терехов заявив, що місто готове надати житло усім, хто внаслідок терористичної атаки Росії опинився без даху над головою.

Встановити тіло немовляти у будинку, де внаслідок російського удару, згоріла вся сім’я, неможливо, повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

“На жаль. Встановити тіло немовля на місці неможливо. Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. На місці судовий експерт – медик. Все збираємо та веземо в морг на експертизу. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей”, – зазначив Болвінов.

Як повідомлялося, нічний обстріл Харкова забрав життя сімох людей. 

  • Після нічного обстрілу РФ Харкова в одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з п’яти людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей – семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики.