У Миколаєві вночі дрони Shahed влучили у інфраструктурний об’єкт, поранена людина

Війна
Фото: facebook.com/DSNSMYKOL

У Миколаєві в ніч на 11 лютого ударні дрони типу Shahed-131/136 влучили по території інфраструктурного об’єкту, де виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники. Внаслідок влучань по місту поранена людина, пошкожденї адмінбудівля та житлові будинки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Як зазначається, в ніч на 11 лютого ворог атакував Миколаїв БпЛА типу Shahed-131/136. Внаслідок влучань відбулося займання на відкритій території інфраструктурного обʼєкта, яке було оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС.

Також пошкоджень зазнали адміністративна будівля, житлові будинки, автомобілі, газопровід.

«Поранення дістала одна людина – стан середнього ступеня тяжкості. Наразі чоловіку надається вся необхідна медична допомога», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, підрозділи протиповітряної оборони знищили 40 з 45 ударних дронів типу Shahed-136/131, якими війська РФ в ніч на 11 лютого атакували Україну з території окупованого Криму.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter