У Миколаєві кількість поранених внаслідок ракетного удару збільшилася до дев’яти осіб, одна людина загинула

Війна
Наслідки ракетного удару військ РФ по Миколаєву, 17.03.2024. Фото: facebook.com/DSNSMYKOL

У Миколаєві кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки російських окупантів 17 березня збільшилася до дев’яти осіб, серед них двоє дітей. Одна людина загинула.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

«Внаслідок ракетної атаки в лікарні загинула одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей», – написав Кім.

За його словами, постраждалим надається необхідна медична допомога.

Кім зазначив, що 17 березня, о 13:55 і 14:07 ворог вдарив балістикою по інфраструктурному об’єкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, імовірно, «Іскандер-М».

Внаслідок ракетного удару у місті пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі. Також зруйновано ділянки зовнішньої мережі, частину трамвайних колій і контактної мережі.

Ведуться відновлювальні роботи.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter