На Херсонщині за добу три людини були поранені через обстріли окупантів

Війна
Фото: facebook.com/khersonpolice.official

На Херсонщині за минулу добу, 26 березня, через обстріли російських окупантів три людини отримали поранення. У населених пунктах пошкоджено багатоповерхівку та два приватні будинки.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

За його інформацією, минулої доби противник обстрілював Тягинку, Берислав, Новоберислав, Дніпровське, Кізомис, Качкарівку, Республіканець, Одрадокам’янку, Золоту Балку, Львове та місто Херсон.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено багатоповерхівку та 2 приватних будинки. Також були зафіксовані влучання в господарську споруду, автобус та автомобіль. Через російську агресію 3 людини дістали поранення», – написав Прокудін.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter