Війська РФ атакували критичну інфраструктуру на Івано-Франківщині, всі дрони збила ППО

Війна
Мобільна вогнева группа ППО веде вогонь по ударним дронам РФ. Фото: facebook.com/NGUmainpage

Російські загарбники намагалися вдарити по об’єктах критичної інфраструктури в Івано-Франківській області, усі ворожі повітряні цілі вдалося знищити, але уламки спричинили пожежі.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

“Ранок для Прикарпаття почався неспокійно. На світанку ворог атакував Івано-Франківщину ударними безпілотниками. Ціллю були об’єкти критичної інфраструктури. Усі повітряні цілі знешкоджені”, – йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, внаслідок падіння уламків виникли пожежі.

Минулося без постраждалих.

“На місці працюють відповідні служби. Ситуація контрольована”, − підсумувала Онищук.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTube, Facebook, Telegram, Twitter