Закриття справи Кучерявого

Блоги
Ігор Кучерявий Фото: Facebook И. Кучерявый

Відеоблог Микити Панасенка про те, як українське законодавство дозволяє посіпакам російських окупантів почуватися вільно та безпечно в Україні, яку вони зрадили у 2014 році.

Центр журналістських розслідувань повідомляв, що Дніпровський районний суд звільнив від кримінальної відповідальності Ігоря Кучерявого.

Зараз, у 2020-му році, Ігор — підприємець та член севастопольського відділення партії «Єдина Росія». А в березні 2014 року входив до складу так званої «тактичної групи «Автоканал Севастополя», яка по радіоканалу на частоті 446 MHz координувала діяльність блокпостів і виїзди бійців незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя».

Отже, Ігор Кучерявий, нагороджений медаллю Міністерства оборони Російської Федерації «За повернення Криму», який допомагав функціонуванню блокпостів під час окупації Криму проводити незаконні вибори, може безперешкодно відвідувати Україну. Може зробити собі закордонний паспорт, як і збирався.

До речі, стаття 110-та може допомагати й іншим колаборантам уникати реального покарання. у випадках співпраці підсудних зі слідством, коли обвинувачення було змінено зі статті 111 ККУ (державна зрада) на статтю 110.