Друзі капітуляції. Віталій Захарченко

Блоги

Відеоблог Євгенія Лешана про вчорашніх, які хочуть бути завтрашніми. Колишні регіонали, депутати та міністри Януковича прагнуть відновити та розширити свій вплив на українську політику. Ті, хто виявився аж занадто одіозним, аби потрапити до парламентських «Опозиційних платформ» та «блоків», захоплюють нішу псевдо-громадських організацій. Їхні російські хазяї добре опанували цю технологію.

ЦЖР розповідав про GONGO – фіктивні неурядові організації, створені урядом або корпораціями для досягнення мети, далекої від суспільного інтересу. Вони імітують захист прав громадян, боротьбу за мир та дружбу, насправді ж рекламують своїх вождів – політиків минулого – та просувають російський порядок денний, намагаючись розширити межі «русского міра».

Днями вигулькнуло повідомлення про те, що Віталій Захарченко був обраний лідером всеукраїнської громадської спілки «МИ – НАРОД УКРАЇНИ».

Чекайте, це який Захарченко? А той самий, що був міністром внутрішніх справ з 2011 по 2014 роки. Головний поліцейський Януковича. Його підозрюють у причетності до злочинів проти людяності під час подій на Майдані. СБУ оголосила його в розшук. Захарченко переховується в Росії, отримав там громадянство, а також роботу в підсанкційній корпорації «Ростехнології», що контролюється Сергієм Чемезовим, який є близьким до російського президента Володимира Путіна. А ще й потім влаштувався в Державну Думу – експертом з питань власності.

Кандидатура для керівництва організацією під назвою «МИ – НАРОД УКРАЇНИ» – саме те що треба.