Журналісти BIHUS.інфо викрили «слугу народу» Дубинського в розкручуванні антимайданівських фейків

Корупція
Народний депутат Олександр Дубінський Фото: ru.wikipedia.org

Журналісти опублікували електронне листування нинішнього нардепа від «Слуги народу», а раніше працівника ЗМІ, Олександра Дубінського, часів Євромайдану, в якому він обговорює інформаційну кампанію з дискредитації Революції Гідності. Як стверджують журналісти BIHUS.info, представник президентської партії виявився автором фейку про «повій Майдану».Журналісти показали листування Дубінського з представниками медійних структур Януковича, в якому він представляє свої сценарії щодо дискредитації Революції Гідності. Зокрема, він пропонує разом з підставними повіями затримати кількох «реальних вуйків із Буська», яким, мовляв, «захотілося кохання» на Майдані.

Розрахунок був на те, що дружини, матері і сестри, побачивши відповідний ролик, не пускатимуть чоловіків на Майдан.

Також у розслідуванні наводяться ціни, які Дубінський виставив власниці «Вести.ua», цивільній дружині ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка Ользі Семченко, яка керувала процесом з дискредитації Революції Гідності та її учасників. Вона дуже переживала щодо того, щоб «матеріал» Дубінського про «повій на Майдані» потрапив на телеканал «1+1» та в іноземні ЗМІ.

Стаття «Повії з Окружної перебралися на Майдан» вийшла у «Вістях» 27 грудня 2013 року. Її автором став В’ячеслав Веремій, якого 19 лютого у центрі Києва вбили «тітушки».

Сам Дубінський вже почав виправдовуватися. Він опублікував емоційне повідомлення з цього приводу, заявивши про нібито «інформаційну атаку на нього».

  • У Раду Дубинський потрапив під брендом «Слуги народу» після перемоги на одному з мажоритарних округів Київської області. До депутатства працював на каналі 1+1.
  • Раніше він пройшов перевірку на детекторі брехні, ініційовану в зв’язку зі скандалом у фінансовому комітеті парламенту.
  • Народний депутат фракції «Слуга народу», колишній журналіст Олександр Дубінський, його дружина і його мати володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями: загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів,  йдеться в журналістському розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».