Медведєв в Феодосії проведе нараду з розвитку промисловості Криму

Крим

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв в п’ятницю, 4 серпня, приїде до окупованого Криму, де проведе в Феодосії на суднобудівному заводі «Море» нараду про розвиток промисловості півострова.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на прес-службу уряду РФ.

«4 серпня в Феодосії Дмитро Медведєв проведе нараду щодо стану та перспектив розвитку організацій промисловості Республіки Крим та міста Севастополя … Нарада пройде на майданчику суднобудівного заводу «Море»», – йдеться в інформації.

Як вказується, в нараді візьмуть участь віце-прем’єри Росії Аркадій Дворкович і Дмитро Рогозін, повноважний представник президента РФ в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов, «глава Криму» Сергій Аксьонов, «т.в.о. губернатора Севастополя» Дмитро Овсянников, представники центральних органів виконавчої влади, керівники профільних підприємств.

Минулого разу російський прем’єр приїжджав в анексуваний Крим 15 вересня 2016 року разом з президентом РФ Володимиром Путіним, де в Керчі вони провели засідання президії Держради РФ з питань «розвитку транспортної системи півдня Росії», і зокрема, обговорили питання будівництва Керченського мосту.

МЗС України неодноразово вказував, що «поїздки» російських чиновників у тимчасово окуповані Крим і Севастополь без дозволу української влади є грубим порушенням державного суверенітету і територіальної цілісності України, демонстративною зневагою російською стороною загальновизнаними нормами міжнародного права.