В одному з цехів «Кримського Титану» Фірташа обрушилася покрівля

Крим

Вранці 9 серпня обрушилася покрівля одного з цехів на території хімічного підприємства «Кримський Титан» в Армянську. Жертв і постраждалих немає.

Про це повідомили в «кримському управлінні МНС РФ», передає Центр журналістських розслідувань.

«В одноповерховій будівлі на території підприємстві Вірменського філії ТОВ« Титанові інвестиції »стався обвал конструкцій покрівлі на площі близько 3,5 тис. Кв. м. За попередньою інформацією, на роботу підприємства це не вплинуло. Загрози для здоров’я співробітників підприємства і подальшого обвалення немає », – сказано в повідомленні.

У прес-службі також запевнили, що перевищення концентрації небезпечних хімічних речовин на території Армянська, Красноперкеопска і Красноперекопського району не виявлено.

У відомстві уточнили, що інформація про надзвичайну подію надійшла в екстрені служби сьогодні 4:40. У зв’язку з подією на підприємстві працює міжвідомча оперативна група.

Як повідомлялося, незабаром після анексії Криму РФ Дмитро Фірташ заявив, що зареєструє «Кримський титан» в Росії. В кінці квітня 2014 року юридичний адресу кримського підприємства був перереєстрований на Київ, зі створенням його філії в Криму. 17 червня 2014 року в Москві було зареєстровано ТОВ «Титанові інвестиції», яке орендує завод «Кримський титан» з працевлаштуванням його робітників. Засновником компанії виступає ТОВ літати ІНВЕСТМЕНТС ЛІМІТЕД, зареєстрована на Кіпрі, на яку оформлена головна холдингова компанія Фірташа – австрійська Group DF International.

17 жовтня 2016 року президент України підписав указ про продовження і розширення санкцій щодо посібників анексії Криму. У списку санкцій було включено зареєстроване в Москві ТОВ «Титанові інвестиції» Дмитра Фірташа.