Путін в п’ятницю відвідає окупований Севастополь

Крим

Російський президент Володимир Путін в п’ятницю, 18 серпня, приїде до окупованого Севастополя, де у нього запланована велика культурна програма, в тому числі спілкування з байкерами клубу «Нічні вовки». Останній раз Путін їздив до окупованого Крим півтора місяці тому.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на прес-службу Кремля.

Як вказується, в ході робочої поїздки до Севастополя Путін відвідає нову загальноосвітню школу – освітній центр «Бухта Козача», де зустрінеться з викладацьким складом і батьківським комітетом навчального закладу.

Потім президент РФ ознайомиться з експозицією «Історія Херсонеса в античний період» в присвоєному Росією після окупації Криму державному історико-археологічному музеї-заповіднику «Херсонес Таврійський». Там же він зустрінеться з представниками наукових і громадських кіл Севастополя.

«Крім того, на території меморіального комплексу «35 берегова батарея» В.Путін спільно з учасниками байк-шоу «Русский реактор» з руху «Нічні вовки» покладе квіти до меморіалу захисникам батареї», – повідомили в прес-службі Кремля.

Також російський президент має намір в цей же день відвідати щорічний музичний фестиваль «Опера в Херсонесі».

Останній разу Путін приїжджав до Криму 24 червня, де він відвідав «віджатий» у перший в Україні міжнародний дитячий центр «Артек».