На Південному березі Криму відновили пошкоджені газопроводи – Аксьонов

Новини
Фото: РИА Новости / Владислав Сергиенко

В окупованому Криму ремонтники відновили два газопровди, пошкоджених в ніч на 1 листопада, в результаті чого частина населених пунктів Південного берегу залишилася без газопостачання. Ведуться роботи по подачі газу мешканцям.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook так званий «глава Криму» Сергій Аксьонов, передає Центр журналістських розслідувань.

«Аварійно-відновлювальні роботи на пошкоджених ділянках в районі газорозподільних станцій населених пунктів Південного берега Криму завершені. Ведуться роботи з подачі газу на котельні, паралельно розпочато роботи по його пуску в житловий фонд», – написав Аксьонов.

За його словами, газ найближчим часом буде поданий всім споживачам.

Як повідомлялось, на Південному березі окупованого Криму частина населених пунктів в районі Алушти залишилася без газу і електрики через аварії, що сталися в ніч на 1 листопада на двох газопроводах і ЛЕП. Серед причин аварій кримська «влада» не виключала навіть диверсію.

У той же час користувачі соцмереж вказували, що всю ніч на півострові панувала негода. У Криму йшов мокрий дощ зі снігом і був сильний вітер, який валив дерева, що теж могло стати причиною пошкоджень газопроводів і ЛЕП.